Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a organizat „Cupa Românilor”: Un turneu de minifotbal cu 800 de participanți, dedicat românilor din Germania

Publicat

Cosmin Fleaca, originar din comuna Șpring, județul Alba, a organizat un turneu de minifotbal dedicat românilor stabiliți în Germania, la care au participat aproximativ 800 de perosane.

La aproximativ 150 de kilometri de München, în orașul Straubing, trăiește o importantă comunitate de români.

Cosmin Fleaca, care s-a stabilit de câțiva ani în Germania, a organizat alături de apropiații săi, în data de 4 iunie, un turneu de fotbal pe care l-au denumit „Cupa Românilor”, și care s-a dovedit a fi un real succes.

Cele 30 de echipe care s-au înscris în concurs au fost împărțite în 5 grupe de câte 6 formații, urmând ca echipele de pe primele două poziții să avanseze în fazele eliminatorii ale competiției.

Printre echipele participante s-au numărat și două echipe formate din jucători din județul Alba, una din Cugir, iar cealaltă din Abrud.

Finala turneului s-a disputat între Nordic Boys și Balkan Boys, cei din urmă fiind încoronați „Campionii Cupei Românilor” la finalul partidei.

Pe lângă titlul de campioni, s-au mai acordat și titluri pentru cel mai bun jucător, marcator sau portar.

Toți participanții au primit câte o medalie, și fiecare echipă a primit câte o cupă.

De asemenea, în timpul turneului au avut loc și diverse jocuri și competiții dedicate copiilor prezenți, care au fost premiați cu dulciuri și medalii la final.

Pe marginea terenurilor de fotbal, organizatorii au încins grătarele, astfel cei 800 de participanți au avut posibilitatea de a degusta mici și cârnăciori românești.

Turneul a început la ora 10, și a ținut până seara la ora 21.

„A fost o zi nemaipomenită, lumea s-a simțit foarte bine, am avut parte de fotbal spectaculos, fair-play și multă voie bună. Ne dorim din suflet să repetăm acest eveniment și în anii viitori, și ne pare nespus de rău că nu am reușit să primim toate echipele care au trimis solicitări de înscriere la turneu”, a declarat principalul organizator al evenimentului, Cosmin Fleaca, pentru Alba24.ro.

foto: Cosmin Fleaca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax