Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a sunat la 112 și a spus că vecinul său este la poartă cu o drujbă în mână. Ce a urmat

Publicat

Un bărbat din Alba care a sunat la 112 să reclame că vecinul său este la poartă cu o drujbă s-a ales cu o amendă de 1000 de lei. Din câte se pare cei doi vecini sunt într-un conflict mai vechi. 

Nemulțumit de amenda primită acesta a atacat procesul verbal în instanță. În data de 19 ianuarie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o decizie în acest caz. 

Apelul la 112 a fost făcut de bărbat în seara de 10 aprilie 2023. Acesta a spus că vecinul său a ieșit cu drujba la poartă. La fața locului s-a deplasat o patrulă, dar când au început verificările faptele reclamate la 112 nu s-au confirmat.

Drept urmare, bărbatul a primit o amendă pentru că a apelat la 112 fără un motiv bine întemeiat. Potrivit motivării instanței, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice când a sunat la numărul de urgență.

Ce s-a întâmplat

A fost amendat cu suma de 1000 lei pentru că în data de de 10.04.2023, ora 20,16, a apelat SNUAU 112 de pe numărul de telefon fiind în stare de ebrietate, sesizând faptul că vecinul său cu care a mai avut probleme, a ieșit cu drujba la poartă.

Agentul constatator, deplasându-se la fața locului, a efectuat verificări și a constatat că cele sesizate de către apelant nu se confirmă (între cei doi nu a existat niciun contact în cursul acelei zile), apelantul alertând în mod fals și eronat, organele specializate de intervenție.

Ce a făcut bărbatul după ce a fost amendat

După amenda primită, bărbatul a mers în instanță pentru a cere anularea procesului verbal. În data de 19 ianuarie 2024, magistrații au respins cererea bărbatului și au păstrat amenda de 1000 de lei dată de polițiști.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax