Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, arestat preventiv după ce a luat-o la o plimbare cu forța pe fosta iubită. Ce s-a întâmplat

Publicat

Ioan M., un bărbat de 38 de ani din Ighiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Motivul: ar fi încălcat un ordin de protecție și a scos-o pe fosta iubită cu forța, la o plimbare. 

Totul s-a aflat după ce rudele femeii au sunat la 112 și au reclamat fapta. S-a întâmplat în data de 24 iunie. Cei doi au fost găsiți de polițiști pe malul Ampoiului. Bărbatul a fost reținut, iar apoi a ajuns în fața procurorilor. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au propus arestarea preventivă, iar magistrații au admis cererea.

Bărbatul va sta pentru următoarele 30 de zile, în arest preventiv, fiind cercetat pentru comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi încălcarea de către persoana împotriva căreia s-a dispus o măsură prin ordinul de protecţie.

Ce au spus polițiștii din Alba despre faptele bărbatului

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie 2024, Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și lipsire de libertate în mod ilegal.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Ighiu, REȚINUT de polițiști. Și-a luat fosta concubină la o plimbare cu forța, pe malul râului Ampoi

Din primele cercetări a rezultat că, în seara zilei de 24 iunie, bărbatul ar fi încălcat prevederile unui ordin de protecție prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa concubină și ar fi determinat-o să îl însoțească, pe jos, la o plimbare.

Cei doi au fost identificați de polițiști, în extravilanul localității, pe malul râului Ampoi, după ce o rudă a tinerei a anunțat incidentul, prin 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax