Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care a comis o crimă îngrozitoare în Timișoara, trimis în judecată. Victima a fost o bătrână de 77 de ani

Publicat

Crima care a șocat Timișoara. Deneș Tiberiu, bărbatul din Alba care a comis o crimă îngrozitoare în Timișoara, a fost trimis în judecată. Este vorba despre o crimă comisă într-un cartier liniștit din Timișoara, unde o vârstnică a căzut victima bărbatului din Alba. 

Crima s-a petrecut în luna august a anului 2023. Recent, bărbatul a fost trimis în judecată, iar dosarul a ajuns în stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

La cea mai recentă verificare a măsurilor preventive, din data de 22 ianuarie 2024, magistrații au considerat că bărbatul trebuie să rămână în arest preventiv.

Este vorba despre o crimă comisă  în data de 15 august 2023, într-un cartier din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba a ucis o femeie de 77 de ani în Timișoara. Era atât de beat încât a leșinat în casa victimei

Atunci Tiberiu a intrat peste o femeie de 77 de ani pentru a o tâlhări. A atacat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Deși la fața locului au ajuns paramedicii, starea femeii era critică și a decedat în drum spre spital.

Potrivit presei locale, agresorul a lovit-o cu putere și s-a luptat cu ea în holul locuinței. La un moment dat, femeia a reușit să întredeschidă ușa apartamentului dinspre casa scarii și a strigat: „Ajutor! Hoțul!”.

Vecinii au fost cei care au dat imediat alarma la numarul de urgență 112.

Deneș Tiberiu, găsit inconștient la locul crimei

Bărbatul a fost găsit la locul crimei, inconștient. Din câte se pare, din cauza cantității mari de alcool pe care a băut-o înainte de a comite crima, a leșinat în casa victimei.

În casa victimei a fost găsit și de polițiștii care au intervenit după apelul de la 112.

De la momentul comiterii crimei și până în prezent Deneș se află în arest preventiv. Momentan dosarul se află în stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax