Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Alba care a condus băut și fără permis a fost reținut de Poliție. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat de 34 de ani din Veseuș a fost reținut după ce a condus fără permis și băut. În plus, a refuzat testarea cu etilotest, dar a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Potrivit IPJ Alba, luni, 3 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Veseuș, comuna Jidvei, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Acesta a fost depistat, în 24 septembrie, seara, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Veseuș, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit concluziilor medico-legale, acesta avea îmbibație alcoolică de 2,44 g/l alcool pur în sânge, la prima recoltare, respectiv 2,15 g/l alcool pur în sânge, la cea de-a doua recoltare.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax