Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care a furat un televizor, prins după nouă luni. Ce bănuiesc polițiștii că ar mai fi sustras dintr-o casă

Publicat

hot televizor casa apartament

Un bărbat din Ighiu a fost reținut de polițiști la nouă luni după ce ar fi furat un televizor dintr-o locuință din comună. De asemenea, polițiștii îl bănuiesc și de un furt petrecut în luna iunie. Toate bunurile pe care bărbatul le-ar fi sustras au fost recuperate. 

Acum polițștii îl cercetează pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 noiembrie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat un bărbat de 30 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, ca bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt sesizat poliției la data de 16 martie 2022.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 12/13 martie 2022, ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil din comuna Ighiu și ar fi sustras un televizor, în valoare de 2.300 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi bănuit și de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 19 iunie 2022. Atunci ar fi sustras, dintr-o casă din localitatea Șard, mai multe recipiente cu băuturi alcoolice dar și o mașină de spălat rufe.

Și în acest caz, prejudiciul a fost recuperat.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax