Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care a plătit 30 de lei pentru compania unei femei a rămas fără telefon. Ancheta pentru furt, închisă

Publicat

Modul în care un bărbat a rămas fără un telefon mobil, după ce a acceptat serviciile sexuale ale unei femei necunoscute este descris într-o motivare a Judecătoriei Blaj. 

După mai bine de un an de la demararea unei anchete pentru a descoperi cine este femeia care i-a furat telefonul, anchetatorii au decis să închidă dosarul. 

Deși bărbatul apărea alături de femeie în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată în zonă, aceasta nu a putut fi recunoscută.

În data de 30 martie 2023, judecătorii au admis cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală, iar dosarul a fost închis.

Motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În data de 04.01.2022, în jurul orei 12:00, persoana vătămată, în timp ce se afla pe str. Republicii din Mun. Blaj, în dreptul stației de autobuz a fost abordat de către o persoana de sex feminin, iar în urma discuțiilor purtate cu aceasta, au ajuns la înțelegerea de a întreține relații sexuale cu aceasta pentru suma de 30 de lei.

împreună cu persoana de sex feminin ale cărei date de identificare nu le cunoaște, au plecat la adresa acestuia de domiciliu, unde au întreținut raporturi sexuale, iar ulterior persoana în cauză i-a solicitat acestuia telefonul mobil pentru a efectua un apel telefonic.

După finalizarea apelului, persoana necunoscută a așezat telefonul mobil pe masa din bucătărie, iar într-un moment de neatenție al persoanei vătămate, aceasta a sustras telefonul mobil și a părăsit imobilul.

În urma vizionării imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere aparținând societății, se poate observa cum persoana vătămată se afla la data de 04.01.2022 în compania unei persoane de sex feminin, fără ca acestea să poată fi identificată”, se arată în motivarea instanței.

Dosarul a fost închis de către autorități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax