Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care avea în casă peste 1000 de pachete de țigări de contrabandă, trimis în judecată de magistrații din Aiud

Publicat

Un bărbat din Alba care avea în casă peste 1000 de pachete de țigări de contrabandă a fost trimis în judecată de magistrații din Aiud. 

Fapta pentru care acesta va ajunge în fața instanței este veche. Datează din luna ianuarie a anului 2021. Însă dosarul a trecut de camera preliminară doar în 24 iulie 2024. 

Potrivit anchetei, în urma unui control la domiciliul bărbatului, în 13 ianuarie 2021, a fost descoperită cantitatea de 1290 (o mie două sute nouă zeci) pachete ţigarete, marca Marble. În total, 25.800 fire ţigarete, fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător.

Fapta sa întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de 10.000 țigarete, au notat magistrații.

Drept urmare, bărbatul va ajunge în fața magistraților Judecătoriei Aiud. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate