Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care s-a îmbătat și a furat mai multe panouri pentru construcții și-a aflat pedeapsa din partea judecătorilor

Publicat

Un bărbat din Lancram care într-o noapte s-a îmbătat și s-a decis să fure câteva panouri pentru construcții, a fost pedepsit de magistrații din Sebeș. 

Este vorba despre un furt petrecut într-o, în urmă cu aproape doi ani, iar tot momentul a fost surprins de camerele video montate în zonă. 

O pedeapsă în primă instanță a avenit în data de 8 august 2024. Furtul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2022. Bărbatul a recunoscut fapta și a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției cu procurorul de caz.

Motivarea instanței a fost făcută public, pe portalul CSM.

Potrivit magistraților, în noaptea respectivă, bărbatul a mers pe un teren din Lancrăm care aparținea unei rude. Lângă acel teren a văzut pe proprietatea altcuiva mai multe panouri de tip doka. Atunci a luat decizia să le fure și să le ascundă.

”A sustras 18 panouri tip doka, dintr-o stivă și le-a transportat peste drum, pe terenul rudei, aflat la o distanță de aproximativ 500 metri. A repetat această operațiune de mai multe ori, după care a ascuns bunurile respective sub un balot de paie, aspect rezultat din imaginile video provenite de la camerele de supraveghere montate în zonă”, au notat magistrații.

Pentru fapta sa magistrații l-au condamnat la opt luni de închisoare cu amânare. Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate