Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier a fost trimis în judecată. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din Alba care a condus beat și a provocat un accident rutier în urma cu doi ani, a fost trimis în judecată de magistrații din Blaj. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 21 februarie 2023. 

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din satul Căpâlna de Jos, iar în urma impactului dintre două automobile, o persoană a ajuns în spital.

Recent motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare, s-a reţinut, că la data de 13.12.2020, în jurul orei 19:55 inculpatul, a condus autoturismul marca Volkswagen pe strada Principală din sat Căpâlna de Jos, având o alcoolemie de 1,49 grame ‰ alcool pur în sânge (ora recoltării 21.15) ocazie cu care, în dreptul cimitirului comunal a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune lateral stânga cu autoturismul marca Volkswagen Passat care circula regulamentar din sens opus.

În autovehiculul lovit se alau aflau mai multe persoane.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, una dintre persoanele din mașina lovită a suferit leziuni corporale, motiv pentru care a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în perioada 14.12.2020-18.12.2020 a fost internată în cadrul Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia. Conform certificatului medico-legal, eliberat de către Serviciul de Medicină Legală Alba, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare un număr de 70-80 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax