Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care și-a contactat părinții pe WhatsApp, trimis în judecată: Ce legi a încălcat. A fost arestat preventiv

Publicat

Un bărbat din Alba care și-a contactat părinții pe WhatsApp a fost recent trimis în judecată. Motivul pentru care acesta a încălcat legile este descris în motivarea instanței. 

Mai exact, bărbatul avea interdicție de a-și contacta părinții sau de a se apropia de ei. Însă nu a respectat acest fapt, iar asta i-a adus o trimitere în judecată.

Magistrații Judecătoriei Aiud au trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară dosarul pentru nerespectarea ordinului de protecție.

În data de 10 mai 2024, dosarul a primit ”undă verde”. De asemenea bărbatul se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud.

Pentru ce a fost bărbatul trimis în judedcată

Părinții săi au cerut un ordin de protecție. Adică timp de șase luni bărbatul să nu se apropie de ei, sau să îi contacteze.

Însă acesta nu a ținut cont de prevederile magistraților și și-a contactat mama și tatăl pe WhatsApp.

”la data de 19.03.2024, în intervalul orar 08:19 – 08:47, inculpatul a încălcat în mod repetat măsurile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Aiud, în sensul că l-a contactat pe tatăl său prin aceea că i-a transmis 11 (unsprezece) mesaje vocale pe aplicația WhatsApp, cu toate că prin sentința susmenționată, i s-a interzis inculpatului orice contact, inclusiv prin corespondență sau în orice alt mod cu reclamantul”, au notat magistrații.

De asemenea a mers la locul de muncă al mamei sale, deși și acest fapt era interzis.

Drept urmare, magistrații i-au întocmit bărbatului un nou dosar penal pentru nerespectarea ordinelor de protecție. Dosarul a trecut de stadiulde măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax