Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care și-a dat pantalonii jos în fața unei vânzătoare când a fost prins la furat, trimis la Penitenciarul Aiud

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un bărbat din Sebeș care a comis un val de furturi și care a fost condamnat, a fost predat joi, 17 august, Penitenciarului Aiud.

Acesta va executa o pedeaspă de doi ani și două luni de închisoare pentru furt și ultraj contra bunelor moravuri. 

Mai exact când a fost prins la un moment dat că fura dintr-un magazin și-a dat pantalonii jos în fața unei vânzătoare. 

Bărbatul intra în magazine și fura tot ce prindea: pantofi, haine, produse cosmetice, lame de bărbierit, dar și o bicicletă sau un telefon. De fiecare dată era observat de angajații magazinelor care ieșeau după el pentru a recupera produsele.

În data de 5 iulie 2023 acesta și-a aflat pedeapsa pentru toate infracțiunile pe care le-a comis.

Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul instanțelor de judecată.

Potrivit documentului citat:

”La data de 18.04.2019, ora 15:30, inculpatul  în timp ce se afla în magazinul Deichmann, din Sebeș în timpul programului de funcționare, a sustras o pereche de papuci în valoare de 139 lei, sens în care i-a luat de pe raft, s-a încălțat cu ei, după care a părăsit magazinul, fiind surprins la scurt timp de către organele de poliție care l-au obligat să restituie bunurile sustrase.

La data de 14.05.2019, în jurul orei 19:20, inculpatul s-a deplasat în incinta magazinului Carrefour din Sebeș, de unde a sustras de pe rafturi două recipiente gel de duș și trei recipiente șampon 2 în 1 Menthol în valoare totală de 108,45 lei, sens în care le-a ascuns sub haine, după care a trecut de casele de marcat fără a le achita, fiind oprit de către agentul de securitate care a identificat bunurile asupra inculpatului, acestea fiind recuperate.

La data de 16.05.2019, ora 15:50, inculpatul, în timp ce se afla în incinta magazinului Takko Sebeș, a sustras din interiorul magazinului 10 perechi de pantaloni de damă în valoare de 299,90 lei.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat care a comis un val de furturi în Sebeș, condamnat. Când a fost prins de o vânzătoare și-a dat pantalonii jos

La data de 16.05.2019, în jurul orei 20:15, inculpatul, în timp ce se afla în magazinul Profi din Sebeș, a sustras, în timpul programului de lucru, un șampon H&S MNT 225 ml în valoare de 16,99 lei, trecând de casa de marcat fără a-l achita, după care a fost identificat de managerul magazinului, care a recuperat produsul de la acesta.

La data de 27.05.2019, ora 14:20, inculpatul a sustras de pe standurile din fața magazinului Deichmann din Sebeș, o cutie în care se afla o pereche de adidași, după care s-a deplasat în parcarea din fața magazinului, fiind observat în acest timp de către directorul de magazin, care s-a deplasat la acesta și i-a spus să pună papucii sustrași la locul lor, ceea ce autorul a și făcut.

La data de 30.05.2019, în jurul orei 13:00, inculpatul a sustras din interiorul magazinului Lidl din Sebeș, 5 cutii în care se aflau aparate de ras cu două lame și rezerve marca Cien, în valoare totală de 99,95 lei, fiind surprins de către agentul de pază, care a identificat bunurile asupra autorului, acestea fiind recuperate.

La data de 29.05.2019, în jurul orei 15:00, inculpatul a sustras din interiorul magazinului Carrefour din Sebeș, 5 recipiente de șampon marca L’Oreal, în valoare totală de 69,45 lei, fiind surprins de către agentul de pază, care a identificat bunurile asupra autorului, acestea fiind recuperate.

La data de 30.05.2019, ora 14:30, inculpatul a sustras de pe standurile din fața magazinului Deichmann din Sebeș, o pereche de șlapi marca Bjorndal, în valoare de 49 lei, după care s-a deplasat în parcarea din fața magazinului, fiind observat în acest timp de către asistentul directorului de magazin care s-a deplasat la acesta și i-a spus să pună șlapii sustrași la locul lor, ceea ce autorul a și făcut.

La data de 01.06.2019, ora 17:45, inculpatul  a sustras de pe standurile din fața magazinului Deichmann din Sebeș, două perechi de șlapi de damă marca Bjorndal, în valoare totală de 98 lei, după care a fugit în parcarea din fața magazinului, fiind observat în acest timp de către asistentul directorului de magazin, care a fugit după acesta, moment în care autorul a aruncat cele două perechi de papuci în iarbă, fiind recuperați de către angajata magazinului.

La data de 12.06.2019, în jurul orei 14:30, inculpatul a sustras o bicicletă din locul special amenajat pentru staționarea bicicletelor de la intrarea în magazinului din Sebeș, după care s-a deplasat la Spitalul de Pediatrie, unde a fost identificat de organele de poliție, care au reușit recuperarea bicicletei.

La data de 19.06.2019, ora 16:55, inculpatul  a sustras din incinta magazinului Deichmann din Sebeș, o cutie în care se afla o pereche de șlapi marca Bjorndal, în valoare de 45,59 lei, fiind observat în acest timp de către directorul de magazin, reușindu-se astfel recuperarea bunurilor.

La data de 25.06.2019, ora 14:30, inculpatul a sustras mai multe pături ce se aflau expuse la vânzare pe taraba numitei, amplasată în Piața din Sebeș, însă aceasta din urmă l-a văzut pe inculpat și a reușit să-l prindă, acesta abandonând bunurile și fugind într-o direcție necunoscută.

La data de 01.07.2019, ora 13:00, inculpatul a sustras din incinta salonului de frizerie situat în Sebeș telefonul mobil în valoare de 1500 lei, aparținând persoanei vătămate după care l-a vândut numitului în schimbul sumei de 150 lei, acesta din urmă vânzându-l, la rândul său, unei persoane necunoscute în schimbul sumei de 250 lei. 2.

La data de 16.05.2019, ora 15:50, inculpatul a intrat în incinta magazinului Takko din Sebeș de unde a sustras 10 perechi de pantaloni de damă în valoare de 299,90 lei, ocazie cu care a fost urmărit de o angajată a magazinului, iar în parcarea centrului comercial inculpatul și-a dat jos pantalonii, expunându-și organele genitale în mod vizibil către aceasta”, au notat magistrații.

Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat la 2 (doi) ani și 2 (două) luni închisoare cu executare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax