Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, cercetat pentru tentativă de omor, a dispărut. Procurorii vor să îl aresteze preventiv

Publicat

topor scandal amenintare

O bătaie pe o plantație de afine din localitatea Vinerea, județul Alba, s-a terminat cu un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, care între timp s-a transformat într-un dosar pentru tentativă de omor. 

În urma noilor date apărute în timpul cercetărilor, procurorii din Alba au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat, dar momentan acesta este dispărut.

Mai exact, în data de 13 august, o bătaie a avut loc între mai multe persoane pe o plantație de afine. În timpul scandalului. Razvan. F. ar fi pus mâna pe un topor cu care ar fi încercat să îl lovească în zona capului pentru un alt bărbat, însă nu ar fi reușit.

Bărbatul lovit a suferit câteva răni în zona unui braț.

Deși inițial acesta a fost cercetat pentru loviri sau alte violențe, între timp procurorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor.

În data de 24 august, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalulul Alba, iar în data de 26 august, magistrații Tribunalului vor da o decizie.

Momentan, din primele informații bărbatul ar fi dispărut și s-ar sutrage cercetării penale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax