Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Alba condamnat după ce a amenințat cu moartea mai multe persoane. A spus că aceștia i-ar fi făcut vrăji

Publicat

topor scandal amenintare

Un bărbat din Alba a fost condamnat după ce a amenințat cu un topor dar și o coasă mai multe persoane. Bărbatul a precizat că persoanele în cauză i-ar fi făcut vrăji, și din acest motiv i-a amenințat cu moartea. 

Fapta s-a petrecut într-o localitate din Cugir, în luna august a anului 2019, dar bărbatul a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 18 martie 2022. 

Detaliile procesului au fost făcute public în urma publicării motivării date de magistrații din Alba Iulia.

”În data de 12 august 2019, în jurul orei 13.00, având asupra sa o coasă, în timp ce se afla pe drumul public din Bocșitura, oraş Cugir, l-a ameninţat cu moartea pe un barbat, iar apoi, la aceeași data, în jurul orei 20.30, în timp ce persoanele vătămate se deplasau cu o maşină pe drumul comuna, au fost abordate de către bărbat  care, având în mână un topor, i-a ameninţat cu moartea şi cu acte de violenţă, (…)”, se arată în motivarea instanței.

În timpul audierilor ”inculpatul a declarat că s-a îndreptat spre persoana vătămată  în timp ce avea o coasă în mână, cu scopul de a-i cere explicaţii pentru că i-ar fi făcut vrăji”, se mai arată în motivarea instanței.

Drept urmare, pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat pentru amenințare. Mai exact, în data de 18 martie, judecătorii l-au condamnat la 2800 de lei amendă penală, i-au confiscat toporul și l-au mai obligat la plata a 1500 de lei cu titlul de daune morale.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax