Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Alba, condamnat la închisoare pentru că a violat o bătrână de 86 de ani, nu este de acord cu pedeapsa primită

Publicat

batrana-batuta

Un bărbat din Roșia de Secaș, condamnat la închisoare cu executare pentru că a violat o femeie de 86 de ani, nu este de acord cu sentința dată de magistrații Judecătoriei Blaj și a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

În urmă cu aproape opt luni, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, Aurel M., de 35 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinței vârstnicei, iar apoi, prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă, transmiteau reprezentanții IPJ Alba într-un comunicat de presă.

VEZI ȘI: Bătrână din Roșia de Secaș, violată de un consătean. Suspectul a fost reținut de poliție

Potrivit polițiștilor, după ce a intrat în casă, profitând de vârsta înaintată a femeii și imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuința acesteia, deplasându-se la domiciliu.

La scurt timp, bărbatul a fost prins și arestat preventiv.

La mai bine de jumătate de an, magistrații de la Judecătoria Blaj l-au condamnat pe bărbat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru viol și violare de domiciliu.

VEZI ȘI: Bărbatul din Roșia de Secaș, acuzat că a violat o femeie de 86 de ani, ARESTAT pentru 30 de zile. Decizie a Judecătoriei Blaj

Sentința la Judecătoria Blaj a fost dată pe 2 iulie:

”(…)  condamnă pe inculpatul M. Aurel (…) la pedeapsa de 4 (patru) ani şi 3 (trei) luni închisoare pentru infracţiunea de viol, (…) condamnă pe inculpatul M. Aurel la pedeapsa la pedeapsa de 9 (nouă) luni închisoare pentru infracţiunea de violare de domiciliu, (…) aplică inculpatului M. Aurel pedeapsa cea mai grea de 4 ani şi 3 luni închisoare, la care adaugă un spor obligatoriu de o treime din cealaltă pedeapsă, respectiv un spor de 3 luni, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 4 (patru) ani şi 6 (şase) luni închisoare (…)”, se arată în minuta pe scurt a deciziei de la Judecătoria Blaj.

Acum, bărbatul a făcut apel la decizia judecătorilor, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde prima ședință de judecată va avea loc pe 1 septembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    miercuri, 05.08.2020 at 11:50

    Are dreptate! Castrat fizic si gata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax