Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, condamnat pentru un furt pe care l-a comis acum 7 ani. Cum a fost identificat pe baza unui tatuaj

Publicat

Un bărbat din Cugir a fost condamnat la închisoare pentru un furt pe care l-a comis în urmă cu șapte ani. Un tatuaj atipic l-a dat de gol pe acesta și a indicat polițiștilor că el a fost cel care i-a furat banii din buzunarul unui bărbat ce își făcea nevoile într-o parcare din Șibot. 

Mai exact, în noaptea de 29 mai 2014, în jurul orei 23.00, un bărbat a coborât dintr-un autocar care mergea spre Ungaria, într-o parcare pe DN 7 în Șibot.

Acesta coborâse pentru a-și face nevoile. În geaca pe care o avea pe el, într-un portofel se afla suma de 25.000 de forinți și 100 de lei.

În timp ce își făcea nevoile, un bărbat i-a sustras portofelul din geacă apoi a fugit spre Alba Iulia.

Un martor l-a văzut pe cel care a furat portofelul și a furnizat o informație care s-a dovedit utilă pentru polițiști: cel care a furat portofelul avea lacrimi tatuate sub ochi.

La fel și o femeie care lucra în gara CFR din Alba Iulia a declarat polițiștilor că în jurul orei 01.00, 01.30, a venit un bărbat care i-a cerut să îi calculeze echivalentul în lei a 25.000 de forinți, apoi când a văzut polițiștii ar fi zis că „au venit polițiștii și să nu-l salte, deoarece avea forinți asupra sa”.

La șapte ani după ce a comis furtul, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe acesta la un an și 6 luni de închisoare. Însă bărbatul avea mai multe condamnari anterioare și chiar a mai făcut închisoare.

Prin contopire cu alte pedepse, magistrații au decis ca bărbatul va executa 5 ani și 11 luni închisoare, în regim de detenție. Decizia magistraților a fost dată în data de 5 octombrie 2021 și poate fi atacată la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax