Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba dat în urmărire internațională pentru că a bătut și amenințat o persoană în Spania a fost prins de polițiști

Publicat

Un bărbat din comuna Săliștea, județul Alba, este cerut de autoritățile spaniole pentru a fi cercetat într-un dosar de loviri și amenințări. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, iar joi, 20 mai, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat și reținut, pe raza localității Tărtăria.

Potrivit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia, bărbatul ar fi recidivist, iar faptele pentru care este cercetat în Spania s-au produs la sfârșitul anului 2017.

Atunci bărbatul ar fi mers la ușa unei alte persoane l-ar fi bătut și amenințat să nu facă o reclamație la poliție față de cele întâmplate. Însă, a doua zi bărbatul a mers iar la ușa persoanei în cauză și l-ar fi agresat din nou.

Victima acestuia a făcut o plângere înregistrată de către polițiștii spanioli care au și înregistrat un dosar. În urma dosarului înregistrat aceștia au cerut arestarea preventivă a bărbatului.

Potrivit IPJ Alba, joi, 20 mai 2021, un bărbat de 34 de ani, din comuna Săliștea, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Spania, fiind urmărit pentru fapte săvârșite cu violență.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iuia pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax