Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Alba, deranjat de muzica tare dată de vecini a sunat la 112. Motivul pentru care un vecin a fost trimis în judecată

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis recent în judecată pentru amenințare, după ce vecinul său a sunat la 112. Dosarul a trecut în data de 23 ianuarie 2024, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și se va judeca pe rolul Judecătoriei Blaj.

Motivul pentru care bărbatul a ajuns inculpat în dosar este unul simplu: și-a amenințat vecinul după ce acesta a sunat la 112 să reclame că muzica este prea tare.

Deși faptele s-au petrecut în 5 noiembrie 2021, o trimitere în judecată a avut loc abia în 2024.

Ameințări după un apel la 112

Faptele bărbatului care și-a amenințat vecinul au fost notate de magistrați în motivarea instanței.

Mai exact bărbatul a dat o petrecere cu muzică tare, iar în jurul orei 22.50 vecinul său a sunat la 112 să reclame acest fapt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a discutat prima dată cu cel care a sunat la 112. Când cei de la petrecere au văzut că a venit poliția au devenit recalcitranți, și au mers să le ceară socoteală vecinilor.

Între familia reclamantă și vecini de la petrecere a izbucnit un conflict, iar părți din discuții au fost redate în motivarea instanței.

” dacă nu era politia aici te mâncam !…, Vin la tine și iți rup capul ! … Maine de te prind iți tai capul !… Nu mai filma că mâine te zdrobesc !… Te zdrobesc !…”, striga bărbatul trimis în judecată către vecinul care a sunat la 112.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost trimis în judecată. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax