Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, grațiat pe vremea comunismului pentru tentativă de omor, a fost trimis în judecată pentru o faptă similară

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Un bărbat de 60 de ani, din localitatea Aiudu de Sus a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a lovit cu un briceag, în zona inimii, un consătean. Fapta s-a petrecut în 21 februarie, în jurul orei 21.00, iar incuplatul. A.Vasile se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, A Vasile, în vremea regimului comunist a mai comis o tentativă de omor, dar nu și-a executat toată pedeapsa deoarece a primit o grațiere și a ieșit mai devreme din închisoare.

Dosarul în care bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, în 3 aprilie, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată. De asemenea, A.Vasile se află în arest preventiv.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, la momentul punerii în mișcare a acțiunii penale

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, ”la data de 22 februarie 2020, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 60 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, portul fără drept de obiecte periculoase şi folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 21 februarie 2020, în jurul orelor 21:10, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice într-un local din localitatea Aiudul de Sus, judeţul Alba, inculpatul a lovit un bărbat cu un briceag în zona inimii, cauzându-i o plagă înjunghiată precordială, care necesită un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

S-a solicitat arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, măsură care a fost dispusă, la data de 22 februarie 2020, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba. ”Admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba cu privire la inculpatul A. Vasile” se arată în comunicatul Parchetului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax