Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba ieșit din tura de noapte și-a bătut vecinul care asculta muzică prea tare. Ce pedeapsa a primit

Publicat

Un bărbat din Alba, domiciliat în satul Valea Gobii, a fost recent condamnat pentru loviri sau alte violențe, violare de domiciliu, dar și pentru distrugere, după ce și-a bătut vecinul care asculta muzică la un volum foarte ridicat.

Mai mult de atât, a intrat în casa vecinului a luat boxa și a trântit-o de pământ. 

A recurs la acest gest din cauza faptului că ieșise din schimbul trei și voia să doarmă. Fapta s-a petrecut în luna septembrie a anului 2021, iar condamnarea a venit în data de 26 aprilie 2023.

Atât, bărbatul bătut, dar și vecinul deranjat de muzică au fost declarații în instanță.

Versiunea vecinului care asculta muzică

Cu ocazia audierii sale persoana vătămată a arătat că în data de 03.09.2021, în jurul orelor 18:00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu concubina, vecina sa,  a apărut la poarta casei şi i-a solicitat să dea muzica mai încet.

Persoana vătămată a declarat că a chemat-o pe vecina sa pentru a vedea că boxa se afla în interiorul bucătăriei, lângă concubina sa, însă vecina sa a insistat să fie dată muzica mai încet.

În aprecierea persoanei vătămate, volumul nu era unul ridicat.

Ulterior, când vecina sa se îndrepta spre poarta de la ieşire din curte, a apărut inculpatul, care fără să îi spună ceva, a lovit persoana vătămată cu pumnul în zona nasului, cu consecinţa căderii persoanei vătămate pe spate, a lovirii sale cu capul de ciment şi a provocării unei lovituri la cotul mâinii drepte.

Cât timp persoana vătămată a stat în şezut pentru a-şi reveni, inculpatul a intrat în curte, în bucătărie, fără a exista acordul acesteia, şi a luat boxa de lângă aragaz, a scos-o din bucătărie şi a aruncat-o prin curte, distrugând-o.

Ulterior, inculpatul a plecat la locuinţa sa.

Versiunea bărbatului deranjat de muzica tare

În cursul urmăririi penale, inculpatul a arătat că în cursul toamnei anului 2021, în timp ce se afla la domiciliul său după ce ieşise de la schimbul trei şi încerca să doarmă, a auzit muzică la volum foarte ridicat venind dinspre locuinţa persoanei vătămate.

Inculpatul i-a cerut soţiei sale să meargă la vecinul său pentru a-l ruga să dea muzica mai încet, deoarece nu se putea odihni, însă deoarece persoana vătămată nu s-a conformat, inculpatul s-a dus personal la vecin, căruia, fără să îi spună ceva, i-a dat o palmă, după care a intrat în curte, a mers în bucătăria în care se afla boxa, a luat-o şi a dat cu ea de pământ, distrugând-o, după care a plecat acasă.

Ce pedeapsa a primit bărbatul

Pentru fapta sa bărbatul a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu amânare și plata a aproape 2000 de lei daune morale și materiale printre care și boxa distrusă.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petru

    duminică, 30.04.2023 at 12:38

    Adevărul este că sunt persoane care nu țin cont de vecini ascultând muzică la intensitate mare, făcând chefuri , etc. după bunul lor plac . Contează doar ca ei să se simtă bine și nu contează că deranjează .

  2. Dumitrean gheorghe

    luni, 01.05.2023 at 12:42

    nu se ajungea aici facă poliția din Vințu de jos și-ar fi făcut treabă ; adică de doi ani jumate tot sun la poliție sa vina să-l liniștească dar nu se poate că asas legile adică ii dă minimul de amenda și cu asta numa îi încurajează asta-i poliția din Vințu de jos de doi ani jumate te mai saturi de-asta sa ajuns aici și va mai continua că gunoiul încă mai continua sa de-a drumul la muzica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax