Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Alba Iulia și-a luat viața. S-a spânzurat de candelabrul din sufragerie

Publicat

pol

Și-a pus singur capăt zilelor. Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Alba Iulia a fost găsit spânzurat de candelabrul din sufrageria apartamentului în care locuia. Cel care a avut nefasta experiență de a-l găsi pe acesta a fost chiar colegul său.

Marți, în jurul orei 21.24, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul de urgență 112, de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în jurul orei 21.20, l-a găsit pe colegul său spânzurat de candelabrul din sufrageria apartamentului în care acesta locuia.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe M.V.I. ]n vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, iar cu ocazia examinării sumare, pe cadavru nu au fost evidenţiate urme de violenţă, ceea ce duce cu gândul la suicid.

Acesta a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax