Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv după ce s-a îmbătat și și-a bătut fosta iubită și pe fiica acesteia de 11 ani

Publicat

Un bărbat care a bătut-o pe fosta iubită, dar și pe fiica acesteia de doar 11 ani, a fost arestat preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Bărbatul de 37 de ani, din coumuna Blăjeni, județul Hunedoara, locuiește potrivit polițiștilor din Alba, fără forme legale în Alba Iulia. 

Acum, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va fi cercetat pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 aprilie 2021, în jurul orei 22.00 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din comuna Blăjeni, județul  Hunedoara, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Se pare că, în seara zilei de duminică, 25 aprilie 2021, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat fosta concubină și pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax