Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a fost cercetat mai bine de un an, pentru furtul unei pungi de fistic dintr-un market din oraș

Publicat

duba politie

Un bărbat a avut pe numele său, mai bine de un an, un dosar penal pentru un furt dintr-un magazin din Alba. Este vorba despre furtul unei pungi de fistic dintr-un magazin Penny Market din Alba Iulia. 

Deși fapta s-a petrecut în data de 9 decembrie 2022, o decizie în dosarul de furt a fost dată în 9 aprilie 2024.

Prejudiciul a fost de 19 lei, costul pungii de fistic. Acesta a fost recuperat, iar magazinul nu s-a constituit parte civilă în dosar.

Pentru ce a fost cercetat bărbatul în cauză

Potrivit motivării instanței, ”în data de 09.12.2022 în jurul orei 12:40, în timp ce se afla în incinta magazinului Penny Market din Alba Iulia, suspectul a sustras o pungă de fistic de pe rafturile magazinului, a ascuns-o sub haina pe care o purta și a încercat să părăsească incinta spațiului comercial, fiind surprins de către agentul de pază, prejudiciul fiind astfel recuperat”, se arată în documentele instanței.

Ce au decis magistrații instanței

Dosarul penal a fost deschis în data de 9 decembrie 2022, iar în data de 22 noiembrie 2023, după un an, anchetatorii au decis să renunțe la urmărirea penală.

Mai exact, după mai bine de un an, anchetatorii au constatat că prejudiciul a fost recuperat iar costurile anchetei ar costa prea mult pentru a fi continuate.

După cinci luni, cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală, a fost admisă de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Drept urmare, dosarul penal a fost închis în data de 9 aprilie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax