Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Alba Iulia a fost scos din casă de Poliție, după ce și-a bătut soția. Dosar penal pentru violență în familie

Publicat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și a fost scos din casă de Poliție, după ce și-a bătut soția. Femeia a sunat la 112 să ceară ajutor.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 12.45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 32 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în jurul orei 12.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu, purtate de cei doi soți în locuința comună, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o pe femeie, cu pumnul, în zona spatelui.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării lui a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax