Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a primit interdicție de a se apropia de concubina sa, dar nu s-a putut abține. Ce au făcut polițiștii

Publicat

Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de o femeie de 58 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost amenințată de concubin.

Polițiștii i-au făcut dosar penal bărbatului și i-au intezis să se apropie de ea, însă acesta nu s-a putut abține și seara s-a dus din nou la ea. Așa că s-a ales din nou cu dosar penal. 

Din cercetări a rezultat că, în perioada 1 – 9 iunie 2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, și-ar fi amenințat, în mod repetat partenera, cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Ulterior, în cursul serii zilei 9 iunie 2022, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu și s-a deplasat la domiciliul partenerei sale.

În aceste condiții, polițiștii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia din locuința femeii, iar pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție.

Cercetările sunt continuate de polițiști.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax