Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a profitat de neputința unei persoane cu handicap și i-a furat toți banii. A fost trimis în judecată

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a profitat de starea gravă de sănătate a unei persoane și i-a burat banii din buzunar, va fi judecat pentru furt calificat.

Este vorba despre un furt care s-a petrecut în fața unui magazin de pe Bulevardul Transilvaniei, unde victima a rămas fără suma de 3000 de lei. 

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, iar opt luni mai târziu, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

În data de 9 noiembrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis rechizitoriul procurorilor și au dispus începerea judecății.

Potrivit motivării instanței, ”inculpatul în data de 21 februarie 2023, în jurul orei 19:35, în timp ce se afla în fața magazinului de pe bld. Transilvaniei, i-a sustras persoanei vătămată  suma de 3000 lei din buzunarul din partea superioară a gecii, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia, persoana vătămată fiind încadrată în grad de handicap grav, cu asistent personal, permanent şi nerevizuibil”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare acesta va fi judecat pentru furt calificat. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax