Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a rămas fără portofel de Ziua Națională a României. Ce au decis procurorii după aproape un an

Publicat

Un bărbat a rămas fără portofel, în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României, din 2021. Un dosar penal a fost deschis, dar în data de 6 iulie 2022, procuorii au cerut ca dosarul să fie închis. 

Potrivit motivării instanței, ”în data de 01.12.2021, în intervalul orar 15.00-18.00, numitul  s-a aflat pe raza municipiului Alba Iulia, respectiv zona cartierului Cetate, unde a asistat la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, după care a luat un autobuz cu care s-a deplasat la adresa de domiciliu.

Ajuns acasă a constatat faptul că din buzunarul de la spate al pantalonilor îi lipsește portmoneul în care avea suma de 15 lei, cartea de identitate, cardul de sănătate, cardul de reducere Selgros și mai multe documente personale.

Ulterior, la data de 02.12.2021, la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia a fost predat portmoneul persoanei vătămate din care lipsea suma de bani, acesta fiind găsit la aceeași dată.

Valoarea prejudiciului rămas nerecuperat este de 15 de lei, sumă cu care persoana vătămată nu se constituie parte civilă în cauză. In urma verificărilor efectuate nu au fost identificate camere de supraveghere video care să surprindă locul unde a fost parcat autoturismul sau care să ajute la identificarea autorului comiterii faptei”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, procurorii, după aproape un an, procurorii au cerut ca dosarul penal să fie închis. În data de 6 iulie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis confirmarea soluţiei de renunţare la urmărirea penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax