Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a rămas fără portofel, după o călătorie de doar trei stații cu autobuzul. Hoții nu au fost prinși

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a rămas fără portofel și bani, după ce s-a urcat într-un autobuz STP și a călătorit doar trei stații. Călătoria în sine durează în jur de 12 minute. 

Din lipsă de probe, dosarul a fost închis de polițiștii și procurorii din Alba Iulia. Cazul bărbatului este detaliat într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia, instanță care a decis închiderea dosarului. 

Hoții de buzunare există în Alba Iulia, mai ales că este și oraș turistic. Distanțele dintre stațiile de autobuz sunt scurte, iar asta le dă posibilitate hoților de buzunare să acționeze rapid și să coboare fără a sta mult în autobuz.

Distanța pe care a circulat bărbatul cu autobuzul.

Este și un caz petrecut într-o dimineață de ianuarie, mai exact în data de 11 ianuarie, în jurul orei 09.10.

Atunci bărbatul a urcat într-un autobuz STP din autogara orașului cu scopul de a ajunge în Centru. Acesta s-a așezat pe un scaun aflat la mijlocul autobuzului. Între timp a vorbit la telefon cu un prieten.

Când a coborât după trei stații și-a dat seama că din buzunarul gecii i-a fost furat portofelul în care avea documente, carduri și suma de 380 de lei.

După șase luni de la furt, polițiștii din Alba Iulia au decis să renunțe la caz. După alte șase luni, propunerea lor a ajuns pe masa judecătorilor din Alba Iulia.

La Judecătoria Alba Iulia, dosarul a fost închis din lipsă de probe, în data de 28 noiembrie 2023. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax