Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a sărit pe geamul locuinței și a fost condamnat pentru evadare. De ce a strigat nevasta sa după ajutor

Publicat

imobiliare

Un bărbat din Alba Iulia a fost recent condamnat pentru evadare după ce a sărit pe geamul locuinței sale și a plecat de acasă. Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o condamnare în primă instanță, în data de 27 iunie 2022. 

În urma condamnării, motivarea instanței a fost făcută public. Bărbatul se afla în arest la domiciliu, la momentul comiterii faptei.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 23.09.2021 martorul a apelat Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) 112 și a comunicat că în timp ce se afla în vizită la socrii săi, pe bld. Revoluţiei, a auzit strigătul de ajutor al unei femei dintr-un apartament situat la parterul scării blocului în care se afla.

După câteva minute, în urma apelului la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliție care a identificat-o pe numita (…), soţia inculpatului, care a declarat că soţul său, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a sărit pe geamul locuinţei şi a plecat spre o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors.

În aceeaşi seară, la ora 21.15, organele de poliţie au revenit la domiciliul inculpatulu, constatând că acesta nu s-a întors la domiciliu. Analizând imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în interiorul staţiei de carburant OMV din noaptea de 23/24.09.2021, se observă că inculpatul s-a aflat în interiorul stației de carburanți în intervalul orar 20.53-21.00.

Cu ocazia audierii, inculpatul a uzat de dreptul la tăcere. Ulterior, în cursul judecăţii, inculpatul a recunoscut comiterea faptei reţinută în sarcina sa, sens în care a solicitat să fie judecat în baza procedurii simplificate de recunoaştere a vinovăţiei”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul mai avea o altă condamnare de cinci ani, care nu era definitivă la data evadării. Între timp a devenit definitivă în luna martie a anului 2022.

Pentru evadare, judecătorii din Alba Iulia l-au condamnat pe acesta la pedeapsa de 6 luni de închisoare, iar prin calcul, pedeapsa finală a fost de 5 ani și două luni de închisoare cu executare. Bărbatul se afla deja încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax