Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, băut bine, s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat de 33 de ani din Alba Iulia, a fost reținut de polițiști, după ce duminică seară a produs un accident rutier pe o stradă din municipiu.

Bărbat se afla sub influența alcoolului, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 20.15, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Arieșului din Alba Iulia unde s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-ai fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Față de acesta, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax