Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, care ar fi violat o tânără, plasat sub CONTROL JUDICIAR de procurori. Nu are voie să ia legătura cu ea

Publicat

pixabay free

Un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, care ar fi violat o tânără de 22 de ani, în seara de 11 mai, a fost plasat sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, după ce în prealabil a fost reținut timp de 24 de ore, de polițiști. 

Procurorii au optat pentru cea mai ușoară formă de măsură preventivă, până la stabililirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs violul. Acesta este obligat să nu ia legătura cu tânăra de 22 de ani. 

În urma violului, tânăra are nevoie de 5 – 6 zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de poliție după ce a VIOLAT o tânără, într-o locuință din oraș

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de viol.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 11 mai, în timp ce se afla într-o locuință din municipiul Alba Iulia, ar fi constrâns-o pe o tânără de 22 de ani, din Alba Iulia, să întrețină, cu el, raporturi sexuale.

Momentan anchetatorii investighează cazul pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs fapta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax