Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia care își crește singur cei trei copii caută un loc de muncă pentru a reuși să își întrețină familia

Publicat

job

Un bărbat din Alba Iulia care are grijă singur de cei trei copii ai săi se află într-o situație complicată.

Bărbatul a contactat alba24.ro, în speranța că îl va ajuta cineva să își găsească un loc de muncă, astfel încât să aibă o sursă de venit și să-și poată întreține familia. 

Acesta își crește singur cei trei copii, doi băieți și o fată, după ce în urmă cu patru ani a divorțat. De atunci, a învățat să fie și tată și mamă pentru cei trei. Cel mai mic copil are 6 ani, cel mijlociu 8 ani, iar fetița 10 ani.

A lucrat pe unde a putut cu ziua, însă de când pandemia COVID-19 a afectat toate domeniile, i-a fost tot mai greu să-și găsească de lucru. Bărbatul caută un loc de muncă de 6 ore pentru a putea ajunge să aibă grijă și de cei mici după ce ies de la școală.

Înainte de pandemia COVID-19, cei trei copii mergeau la centrul de zi ”Sfânta Cuvioasa Paracheva”. Însă, când cazurile s-au înmulțit în Alba Iulia, acesta i-a retras de la centru, de teama pandemiei.

Bărbatul caută un loc de muncă în orice domeniu. A precizat că are cursuri de lucrător comercial, vânzător, frizer. A mai lucrat în trecut, într-un restaurant.

Firmele sau persoanele care doresc și îi pot oferi un loc de muncă pot contacta ziarul alba24.ro, care îi va pune în legătură cu bărbatul.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax