Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia care își teroriza vecinii de bloc cu muzică tare și scandal, condamnat la închisoare cu executare

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, care și-a terorizat vecinii de bloc a fost condamnat la închisoare cu executare. Bărbatul avea mai multe condamnări din trecut, iar recent a mai primit una. 

Este vorba despre o condamnare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. O decizie a Judecătoriei Alba Iulia a venit în data de 12 ianuarie 2024. 

Toate faptele bărbatului s-au petrecut când aceasta era beat. Din câte se pare avea obiceiul să dea muzica tare și să facă scandal pe scara blocului. Mai mult de atât, dacă vecinii îi atrăgeau atenția, devenea agresiv.

Faptele pentru care acesta a fost condamnat au fost detaliate de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Ce s-a întâmplat: muzică tare, scandal, vecini amenințati și mobilier aruncat pe geam

În fața magistraților, bărbatul din Alba Iulia a fost adus pentru trei acuzații. Mai exact pentru trei momente în care și-a deranjat și amenințat vecinii de bloc.

Este vorba despre o ziua de 8 martie 2020 când beat fiind asculta muzică tare, în jurul orei 17.00. Atunci o vecină a ieșit pe hol, iar când bărbatul a văzut-o a început să arunce cu pahare după ea și să înjure.

A spart geamurile de la o ușă și amenința locatarii cu un cuțit. Ba mai mult a luat un topor și lovea cu el pereții. Nici la ajaungerea forțelor de ordine bărbatul nu s-a potolit.

Câteva zile mai târziu în data de 15 martie bărbatul a început iar scandalul. Tot în stare de ebrietate a dat muzica tare și a coborât înarmat cu o bâtă în fața blocului. A amenințat o vecină, pe soțul ei, dar și striga că va distruge toate mașinile din parcare.

Însă a spart doar ușa blocului.

Ultima faptă pentru care a fost condamnat a avut loc spre sfârșitul anului 2020 în luna noiembrie. Atunci în noaptea de 9 noeimbrie, în jurul orei 23.00, aflat în stare de ebrietate a ieșit în fața blocului și a facut scandal. Apoi a mers în apartamentul său de la etajul 4 și a început să arunce pe geam cu obiecte de mobilier.

Pedeapsa primită

Pentru fiecare faptă de tulburare a ordinii și liniștii publice, bărbatul a fost condamnat la câte 9 luni de închisoare. de asemenea mai avea și o condamnare pentru ultraj și distrugere.

Drept urmare prin calcul judecătoresc a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 2 luni. Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax