Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia condamnat pentru ultraj după ce a atacat un pădurar. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a fost prins de un pădurar în timp ce tăia leme, a fost condamnat pentru ultraj. Condamnarea pentru ultraj a venit după ce l-a atacat pe pădurar. 

Faptele s-au petrecut în urmă cu aproape un an, în data de 6 ianuarie 2022. O condamnare în instanța a venit în data de 13 decembrie 2023. Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie în cazul bărbatului, iar motivarea a devenit publică.

Atacul descris de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Faptele s-au petrecut în pădurea din spatele Uzinei Mecanica din Bărăbanț.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis că în data de 06.01.2023, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla în pădurea din spatele Uzinei Mecanica din cartierul Bărăbanț, jud. Alba, inculpatul M. a agresat fizic persoana vătămată B., prin lovirea acesteia cu palmele și pumnii în zona capului, determinând căderea persoanei vătămate la pământ, și lovirea cu piciorul în zona coastelor persoanei vătămate în timp ce aceasta se afla la pământ, provocându-i leziuni care au necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Imediat, în aceleași circumstanțe, inculpatul M. a agresat fizic și persoana vătămată F., care avea calitatea de pădurar în cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu și în legătură cu exercitarea acestor atribuții, prin lovirea persoanei vătămate cu palmele și pumnii în zona capului, provocând persoanei vătămate leziuni fizice care au necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Pedeapsa primită

În data de 13 decembrie 2023, magistrații din Alba Iulia l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare cu suspendare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax