Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Alba Iulia este acuzat de sfidarea oamenilor legii, după ce a refuzat să se identifice la cererea acestora

Publicat

Un bărbat de 40 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să se identifice în fața oamenilor legii. Benone Ilie M. este cercetat pentru sfidarea organelor judiciare.

Vineri, 1 iunie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfăşurat o acţiune pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zonele identificate cu risc criminogen, precum şi pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale, depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor ce încalcă prevederile legale.

În cadrul acţiunii, în jurul orei 23.30, poliţiştii s-au deplasat în incinta unui local public, situat în municipiul Alba Iulia, pe B-dul Revoluţiei 1989, iar, în urma solicitării actelor de identitate unei persoane, aceasta le-a adresat poliţiştilor injurii şi expresii jignitoare şi a refuzat să dea relaţii despre identitatea sa.

În conformitate cu normele legale, poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia, unde i-au stabilit identitatea: Benone-Ilie M. (40 de ani), domiciliat în Alba Iulia.

Poliţiştii i-au întocmit lui Benone Ilie M. un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru comiterea, de către acesta, a infracţiunii de sfidarea organelor judiciare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax