Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, înșelat de un tânăr de 17 ani. A cumpărat de pe Internet o cutie goală, pe post de telefon

Publicat

telefon mobil

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza județului. Au fost identificate 22 de persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni. 

Printre acestea, a căzut în plasa polițiștilor și un tânăr de 17 ani care a vândut o cutie goală pe post de telefon, unui bărbat din Alba Iulia.

Ieri, 19 august 2020, între orele 09.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune cu efective mărite, pe raza județului, având ca scop prevenirea și combaterea infracționalității, identificarea autorilor în cauze penale cu autori necunoscuți și recuperarea bunurilor sustrase.

La acţiune au participat 37 de polițiști din structurile de investigații criminale, ordine publică și rutieră.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au identificat 22 de persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni, fapte rămase în evidenţa dosarelor penale cu autori neidentificaţi, au legitimat 96 de persoane și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.300 de lei.

Exemplu:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr, de 17 ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, ca persoana bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 27 mai 2020, l-ar fi indus în eroare pe un bărbat din Alba Iulia, oferindu-i de vânzare, pe o rețea de socializare, un telefon mobil. În schimbul sumei de 1.300 de lei, tânărul i-ar fi trimis bărbatului un colet în care se afla o cutie goală, după care nu a mai răspuns la telefon.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat păgubitului, iar față de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax