Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia nu mai are voie să se apropie de mama sa. A lovit-o cu pumnul în față și a împins-o pe scări

Publicat

agresiune

Un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia care și-a agresat mama în vârstă de 60 de ani, fost obligat de către poliție să părăsească domiciliul comun și să păstreze o distanță minimă față de mama sa. Pe lângă ordinul de protecție, polițiștii i-au întocmit dosar penal bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Potrivit Alba24, la data de 18 iunie 2019, o femeie de 60 de ani, din Alba Iulia a sesizat Poliția Municipiului Alba Iulia cu privire la faptul, în seara zilei precedente, pe fondul unor discuții în contradictoriu, fiul său a lovit-o cu pumnul în față și a împins-o pe scările blocului în care locuiește.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, bărbatul de 40 de ani a fost obligat să părăsească domiciliul comun și să păstreze o distanță minimă față de mama sa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax