Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia s-a înjunghiat iar apoi a amenințat că se aruncă de la etajul trei. Cum s-a terminat incidentul

Publicat

Un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia s-a înjunghiat, iar apoi s-a urcat pe geamul apartamentului de la etajul trei, din blocul în care locuiește și a amenințat că se sinucide.

Fapta s-a petrecut în cursul zilei de 28 august 2023, dar reprezentații Jandarmeriei Alba, forțe de ordine care au intervenit la fața locului nu au comunicat incidentul. 

Printr-un apel la 112 o femeie a anunțat că fiul ei, un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia, care locuiește într-un bloc de pe strada Alexandru Ioan Cuza, amenință că se sinucide.

Apelul a fost efectuat luni, 28 august în jurul orei 16.30.

Un caz grav care nu a fost comunicat de reprezentații Jandarmeriei Alba

Mai exact, bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit, iar apoi s-a urcat pe geamul apratamentului în care locuia, de la etajul al treilea al blocului.

Acesta a început să amenințe că se aruncă în gol. La fața locului au intervenit jandarmii din Alba.

Jandarmii au intrat în apartament, au început să discute cu bărbatul, dar nu s-au putut apropia de acesta deoarece drumul era blocat către balcon.

După mai multe discuții, bărbatul a acceptat să se dea jos de pe geam și a mers în pat. Atunci au intervenit jandarmii care au început să controleze situația.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital, din cauza faptului că avea o plagă înjunghiată.

Reprezentații Jandarmeriei Alba nu au comunicat incidentul. Reporterii alba24.ro au cerut un punct de vedere și mai multe informații referitoare la caz, după ce mai mulți cetățeni au semnalat incidentul în cursul zilei de marți, 29 august.

Abia după ce reporterii alba24.ro s-au interesat de caz, reprezentanții Jandarmeriei Alba au oferit detalii.

Jandarmeria Alba, singura instituție de forță din județ care nu comunică din propria inițiativă

Jandarmeria Alba este singura instituție de forță din județul Alba care nu comunică din propria inițiativă evenimentele la care participă.

Reprezentații IPJ Alba și ISU Alba, comunică în timp real incidentele și evenimentele la care participă polițiștii și pompierii militari din județ.

Prin comunicarea în timp real a incidentelor sau a evenimentelor, cetățenii județului pot fi informați despre intervențiile structurilor de forță.

În aproape toate cazurile, intervențiile jandarmilor din stradă sunt comunicate de către reprezentații instituției, doar la solicitarea reporterilor sau a jurnaliștilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax