Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia strânge rechizite pentru copiii nevoiași din câteva sate. Banalități pentru unii, lux pentru alții

Publicat

Robert Marian, un bărbat din Alba Iulia strânge, împreună cu prietenii săi, rechizite pentru copiii nevoiași din mai multe sate ale județului Alba. Acesta a lansat un apel pe contul său de Facebook, către cei care pot dona alături de el. 

”Cum stați cu rechizitele pentru școală? Caut ajutor să strâng cât mai multe din rechizitele prezentate în poze pentru copiii din familile nevoiașe din satele Tău, Secășel , Colibi, Roșia de Secaș, Ohaba etc.

Orice ajutor e bine venit. Vă mulțumesc” este mesajul lui Robert Marian.

Acesta spune că a fost la o familie cu trei copii cu ajutoare și așa a aflat că listele solicitate de școli și grădinițe, banale pentru unii, sunt o povară pentru alții.

”Aveau de ales între rechizite și medicamente. Este un lux pentru ei. Să nu mai vorbim de măști și dezinfectant. Vreau să strâng împreună cu prietenii mei ceva ce poate sa facă diferența” a spus Robert.

Cine vrea să îl ajute pe Robert să strângă rechizite pentru copiii săraci, o poate face contactându-l pe contul său de Facebook, AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax