Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, trimis în judecată după ce și-a lovit fiul de 5 ani cu palma peste față de mai multe ori

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru violență în familie. Bărbatul și-ar fi lovit copilul în vârstă de 5 ani, de mai multe ori cu palma peste față. 

De asemenea procurorii au mai notat că acesta l-ar fi agresat pe minor, iar în urma agresiunii, cel mic ar fi avut leziuni în zona șoldului.

Dosarul a fost înregistat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 24 februarie 2022, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată.

”-în perioada ianuarie-februarie 2021, inculpatul M-O. l-a lovit pe fiul său, în vârstă de 5 ani, de mai multe ori cu palma peste față în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, respectiv Municipiul Alba Iulia, localitatea Bărăbanț.

-la începutul lunii mai 2021, inculpatul M.O. l-a agresat fizic pe fiul său, în vârstă de 5 ani, provocându-i leziuni în zona șoldului în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, Municipiul Alba Iulia, localitatea Bărăbanț”, au transmis procurorii Parchetului.

susră foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax