Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, trimis în judecată pentru proxenetism: Una dintre fete era o minoră. Ce procent lua din câștiguri

Publicat

Un bărbat a fost recent trimis în judecată pentru proxenetism. În data de 25 iunie dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Bărbatul va fi judecat pentru pronexenetism.

Potrivit motivării instanței, acesta înlesnea practicarea prostituției într-un apartament situat, într-un bloc de pe strada Ansberg din Alba Iulia.

De asemenea, magistrații au notat că una dintre fetele care practica prostituția în apartamentul respectiv, era minoră la acea dată. Avea 16 ani.

Din câte se pare bărbatul manageria activitatea celor trei femei. El le asigura protecția, le posta anunțuri, efectua programările clienților și percepea un comision de aproape 605 din câștiguri.

Ce au reținut magistrații

În motivarea instanței este descris pe scurt motivele pentru care bărbatul a fost trimis în judecată.

”(…) inculpatul în perioada 2019 – 2021, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către persoanele vătămate (…) minoră în vârstă de 16 ani (în perioada august 2019 – primăvara anului 2021),(…) (în perioada aprilie – mai 2020) și (…) (în perioada primăvara – vara anului 2020), prin aceea că le-a asigurat spațiu locativ în care să întrețină relații sexuale contra cost în această perioadă, respectiv apartamentul situat în Alba Iulia, str. Arnsberg.

(…)  s-a ocupat de postarea anunțurilor pe site-ul Publi.24, prin care erau racolați clienți, a oferit acestora telefoane mobile pe care erau purtate discuții cu clienții, a oferit indicații referitoare la modul în care acestea să se comporte cu clienții și cum să discute cu aceștia, a efectuat programări ale clienților, a asigurat protecția acestora, prin prezența sa în apartamentele puse la dispoziție (în altă cameră decât cea în care se întrețineau relațiile sexuale) sau în imediata apropiere a acestuia, și a obținut beneficii de ordin material din activitatea de prostituție a persoanelor vătămate, percepând un comision de 50 – 60% din câștiguri”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax