Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia va fi judecat pentru evadare, după ce a plecat din arest la domiciliu timp de o oră

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia va fi judecat pentru evadare, după ce a plecat fără acordul autorităților judiciare din arest la domiciliu. 

Dosarul a trecut în data de 7 septembrie 2023, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, unde judecătorii din Alba Iulia au admis începerea procesului. 

În linii mari, bărbatul va ajunge în fața magistraților, din cauza faptului că a plecat timp de o oră din locuința în care era în arest la domiciliu.

Acesta era cercetat într-un alt dosar, iar magistrații au considerat că arestul a domiciliu este suficient pentru bărbat.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul, în data de 08.01.2023, în intervalul orar 08:00 – 09:00, a părăsit, fără acordul instanței, imobilul situat în Alba Iulia, locuință stabilită de judecătorul de cameră preliminară pentru executarea măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în motivarea instanței.

Momenan bărbatul se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax