Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, obligat să stea în izolare, a plecat cu mașina spre Cluj. Polițiștii l-au prins și s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat din Ighiu s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicire combaterii bolilor, deoarece nu a respectat măsurile de izolare impuse de autorități.

Mai exact, după ce s-a întors din Germania nu a repsectat măsura de izolare obligatorie de 14 zile și a plecat cu mașina înspre Cluj-Napoca.

Fapta bărbatului este descrisă într-un comunicat oferit de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

”În data de 26.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex masculin şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020 deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din com. Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj Napoca”, se arată în comunicatul Parchetului.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    vineri, 27.03.2020 at 21:38

    astfel de cetateni trebuie tratati cu amenda + BATAIE! Multa Bataie! Cu biciu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate