Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, obligat să stea la doi metri distanță de soția sa, timp de jumătate de an. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat

Un bărbat din Alba nu mai are voie să se apropie de nevasta sa, timp de jumătate de an. Acesta trebuie să stea la o distanță de minim doi metri. Este vorba despre o măsură impusă de judecătorii din Câmpeni, în data de 27 mai 2024.

Mai exact, după ce și-a bătut nevasta, femeia a mers la poliție și a reclamat cele întâmplate. Din câte se pare acesta a fost bătută cu o coadă de mătură și un scaun. 

În urma agresiunii, femeia are nevoie de peste 45 de zile de îngrijiri medicale.

Din câte se pare, între cei doi, există o stare conflictuală de mai multă vreme generată de unele neînţelegeri reciproce.

Aceștia sunt căstătoriți locuiesc în aceeași curte, dar în case separate. De asemenea, din declaraţiile părţilor rezultă că pe fondul unor neînţelegeri s-au separat în fapt în urmă cu un an de zile.

Însă, în data de 18 mai 2024, bărbatul a bătut-o pe femeie.

Drept urmare aceasta a mers la autorități pentru a cere un ordin de protecție. În data de 27 mai 2024, magistrații au emis unul.

Bărbatul este obligat ca timp de jumătate de an să păstreze o distanță de doi metri. De asemenea nu mai are voie să comunice cu victima pe toată perioada ordinului de protecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax