Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, recidivist, va fi judecat după ce a spart o ușă și a intrat într-un apartament. Ce a urmat după

Publicat

Un bărbat din Sebeș va fi judecat de magistrații din oraș, pentru violare de domiciliu și distrugere. 

Bărbatul care este recidivist, fiind condamnat în trecut la opt ani de închisoare, va ajunge iar în fața magistraților pentru a fi judecat. 

Fapta pentru care acesta va fi judecat s-a petrecut în data de 15 iulie 2023, iar dosarul a trecut pe rolul Judecătoriei Sebeș, de stadiul de măsuri și excepții de camăer preliminară în data de 16 octombrie.

Bărbatul va fi judecat pentru violare de domiciliu și distrugere.

În motivarea instanței magistrații au notat că bărbatul a spart ușa de fier a unui apartament în care se aflau două femei și a distrus mai bune bunuri care se aflau în el.

Cu câteva zile înainte de a sparge ușa, în timp ce se afla în apartamentul cu pricina a dat cu pumnul într-un geam pe care l-a spart.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 23.06.2023, în timp ce se afla în apartamentul proprietatea persoanei vătămate  și în care persoana vătămată locuia cu chirie, a lovit cu pumnul în geamul unei uși din interior, spărgând geamul termopan;

De asemenea, la data de 15.07.2023, în jurul orei 2030, a lovit cu pumnii și picioarele ușa metalică de acces în apartament și s-a împins cu umerii în aceasta, provocându-i degradări, iar după ce a pătruns în apartament a trântit pe podea un televizor LCD marca , spărgându-i ecranul”, se arată în documentul citat.

Bărbatul a fost condamnat în 2013 la 8 ani de închisoare cu executare și eliberat condiționat în 2017. A mai rămas cu un rest neexecutat de 630 zile din pedeapsa de opt ani.

Acum bărbatul va fi judecat pentru distrugere și violare de domiciliu.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax