Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat părinții. Ce măsuri au luat polițiștii

duba politie

Publicat

Un bărbat din Alba s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat părinții. S-a întâmplat pe data de 9 mai, în localitatea Albac. La fața locului au intervenit polițiștii din localitate care au luat măsurile legale. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 10 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 mai 2024, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albac au fost sesizați, de către o femeie de 58 de ani, din comună, cu privire la faptul că, atât ea, cât și soțul ei, au fost amenințați de către fiul lor.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi devenit agresiv și i-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe părinții săi.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax