Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Alba s-a ales cu două dosare penale, după un conflict în familie. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Alba s-a ales cu două dosare penale, după un conflict în familie. Întâi și-ar fi lovit și amenințat soția, apoi nu a respectat ordinul de protecție și a distrus ușa locuinței.

Potrivit IPJ Alba, luni, 5 februarie 2024, polițiștii Secției 3 poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie din comuna Stremț, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în 2 februarie, seara, pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

Apoi, luni, 5 februarie, după-amiaza, i-ar fi adresat, telefonic, alte amenințări.

Polițiștii au emis față de bărbat ordin de protecție provizoriu, prin care i-au interzis să se apropie de soția sa și de locuința acesteia. Au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Ulterior, în noaptea de 5/6 februarie, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi deplasat la locuința femeii, unde ar fi distrus geamul unei uși.

„Față de acesta, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și distrugere.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax