Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba și-a agresat și amenințat cu moartea soția și pe fiul lor. Motivul pentru care s-a ales cu două dosare penale

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Mirăslău și-a agresat și amenințat cu moartea soția și fiul de 19 ani. Deși polițiștii i-au interzis să se mai apropie de familie timp de cinci zile, bărbatul nu a ținut cont și a încălcat ordinul de protecție și s-a întors acasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 aprilie, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 Politie Rurală Aiud au fost sesizați, prin plângere, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Mirăslău, cu privire la faptul că, în cursul zilelor de 11 și 12 aprilie, atât el, cât și mama sa, ar fi fost amenințați și agresați de către tatăl său.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute cu fiul și concubina sa, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, i-ar fi lovit și amenințat cu moartea.

Față de bărbat, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

După câteva ore, bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de fiul și concubina sa.

Față de acesta, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax