Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Alba și-a amenințat soția că o omoară și o bagă în frigider. Apoi a spus că merge la mănăstire. Ce a urmat

Publicat

Un bărbat din Cugir s-a ales cu un ordin de protecție pe numele său. Magistrații au hotărât ca acesta să fie evacuat din casa în care locuia cu soția sa, și mai mult de atât să nu se apropie de ea, sau să o contacteze timp de jumătate de an. 

Hotărârea a fost luată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia în data de 12 septembrie 2022, iar motivarea a fost făcută public, fiind disponibilă pe rejust.ro. Decizia a fost luată după ce bărbatul și-a amenințat soția cu moartea, că o bagă la frigider, dar și că va merge la o mănăstire și va aprinde lumânări pentru ca cei dragi ei să moară.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 07 septembrie 2022, în jurul orei 11:00 , în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția sa, pe fondul unor discuții în contradictoriu, agresorul, a provocat scandal în locuința comună, adresând injurii și jigniri victimei condiții în care a amenințat-o pe aceasta cu moartea, respectiv că o va pune la frigider. În circumstanțele expuse, s-a arătat că numitul a smuls de la gâtul victimei două lănțișoare confecționate din aur”, se arată în documentul citat.

De asemenea magistrații au reținut că, ”pe fondul unor nemulțumiri ale intimatului cauzate de faptul că a găsit ușa încuiată la apartament când s-a întors de la spital, acesta i-a adresat injurii și jigniri petentei, iar ulterior i-a smuls acesteia de la gât două lănțișoare.

În același timp instanța reține din declarația martorei că în mod constant există scandal și ceartă între părinții săi, iar tatăl său, intimatul, îi aduce mamei jigniri, injurii și amenințări cu moartea.

De asemenea, martora a relatat instanței faptul că intimatul o amenință pe petentă că va merge la mănăstire pentru a pune lumânări să moară ea și cei dragi ei, respectiv că va da foc la casa părinților petentei”, se mai arată în motivarea instanței.

Drept urmare, judecătorii i-au interzis bărbatului să se mai aproprie de femeie la mai puțin de 50 de metri sau să o contacteze în orice fel, timp de jumătate de an.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax