Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba și-a bătut cu sălbăticie iubita după ce femeia a refuzat să aibă raporturi sexuale cu el. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru violență în familie, după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita. O primă decizie a fost dată de judecători în data de 11 iulie 2022. 

În motivarea instanței este descris modul în care bărbatul a bătut-o pe femeie, nervos că aceasta a refuzat să întrețină raporturi sexuale cu el.

După ce a dat muzica tare ca să nu se audă țipetele femeii, a bătut-o cu pumnii, picioarele și a rupt coada unui mop de spatele ei. Femeia a scăpat când a mers la baie și a fugit din curtea casei către mama sa. 

Motivarea instanței este disponibilă pe rejust.ro. Faptele pentru care bărbatul a fost condamnat în 11 iulie 2022 s-au petrecut în data de 3 mai 2021, în jurul orei 15.30.

”Din declaraţia persoanei vătămate rezultă faptul că din anul 2015 se află în relaţie de concubinaj cu numitul care, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o de mai multe ori.

Cu privire la cele întâmplate în data de 03.05.2021, persoana vătămată a declarat faptul că în jurul orei 13, inculpatul s-a întors acasă în stare de ebrietate şi a continuat să consume bere.

Ulterior, pe fondul consumului de alcool, i-a cerut persoanei vătămate să întreţină raporturi sexuale. Având în vedere faptul că persoana vătămată l-a refuzat, s-a enervat, a mărit volumul muzicii astfel încât persoana vătămată să nu fie auzită dacă strigă după ajutor, a dezbrăcat-o şi, fără ca să-i mai ceară în vreun fel să întreţină raporturi sexuale, a început să o tragă de păr şi să o lovească puternic cu palmele peste faţă.

Ulterior, persoana vătămată a fost trasă din pat pe podea, strânsă de gât şi lovită în continuare cu palmele peste faţă şi cu pumnii în zona spatelui, după care, inculpatul a luat mopul şi a lovit-o peste spate, peste mâini şi peste picioare cu coada acestuia, până în momentul în care a rupt-o.

Având în vedere că persoana vătămată suporta cu greu durerile, i-a spus concubinului ei că vrea să meargă la toaleta din curte. I s-a permis acest lucru, însă a fost urmată, astfel că, la un moment dat l-a observat că şi-a scos brişca şi a tăiat un prun, după care a ameninţat-o că o va bate cu nuiaua respectivă în momentul în care se va întoarce în casă.

Cuprinsă de teamă şi văzându-se singură în curte, persoana vătămată  a sărit peste un coteţ în spatele casei unui vecin, iar de acolo, a mers la mama ei, de unde a sunat la SNUAU 112, solicitând intervenţia poliţiei la faţa locului”, se arată în motivarea instanței.

Ce au decis magistrații

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 6 luni de închisoare cu amânare pe un termen de supraveghere de 2 ani. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax